Aplicaţii

Knauf pune la dispoziție în funcție de domeniul de aplicare plăci de ciment AQUAPANEL® de exterior, de interior și pentru sisteme de tavane sau pardoseli uscate.

Placa de ciment AQUAPANEL® de exterior are diverse aplicații: de la închideri ale clărdirilor prin sisteme de pereți exteriori sau fațadă ventilată până la folosirea plăcilor ca astereală sau saceac în cazul unui acoperiș cu șarpantă.

Placa de ciment AQUAPANEL® de interior este recomandată  pentru utilizarea în zone umede ale clădirilor rezidențiale, comerciale sau de agrement, în sistemele de pereți de compartimentare și placări de pereți / ghene.

Noua placă de ciment AQUAPANEL® SkyLite fabricate de Knauf cu cea mai recentă tehnologie, fapt care permite obținerea unei greutăți mai mici decât cea a altor plăci de ciment de pe piață, este recomandată pentru tavane exterioare  și  interioare. Greutatea redusă cât și dimensiunea de doar 900×1200 mm oferă beneficii semnificative  atât pentru transport cât și la manipulările din șantier.

Placa de ciment AQUAPANEL® pt pardoseli (Tile Underlay) este un substrat intermediar, ideal  pentru fixarea prin lipire a plăcilor ceramice  in cazul montării acestora pe suporturi de lemn.