Clădiri industriale

Sistemele de pereți exteriori Knauf AQUAPANEL® se pretează pentru aplicații industriale: centre logistice și de distribuție, depozite, fabrici de producție. Aceste sisteme oferă flexibilitatea maximă în design și utilizarea unor tehnici de construcţie rapide precum şi asigurarea unei durate extinse de utilizare a clădirii.

Cerințele de bază pentru o soluţie de succes de lungă durată sunt oferite de materiale rezistente la condiţiile climatice. Multitudinea de variante de finisaj a suprafeței plăcilor de ciment AQUAPANEL® face faţă celor mai înalte standarde de design şi utilizare. Prin variante de finisaj se oferă diverse posibilităţi de design, iar calitatea superioară a materiilor prime şi know-how-ul asigură longevitatea sistemului.

Sistemele de pereți de exterior realizați cu plăcile de ciment AQUAPANEL® au o metodă constructivă inovatoare şi modernă elaborată de Knauf. Sistemul oferă designerilor toate beneficiile constructive ale unei zidării tradiționale, precum şi opţiuni vizuale moderne şi flexibilitate în design prin folosirea plăcilor de ciment AQUAPANEL®.

Sunteți în căutarea de inspirație? Vizitați referințele noastre.