Clădiri rezidenţiale

La clădirile rezidențiale se asigură o creştere a suprafeţei utile, prin folosirea de pereți exteriori Knauf AQUAPANEL® datorită grosimii reduse a acestora.

Clădirile rezidențiale beneficiază foarte mult prin utilizarea pereților exteriori Knauf AQUAPANEL® ce sunt cu până la 33% mai subțiri decât pereții tradiționali din zidărie,  aducând o creștere de până la 8% a suprafeței utile (la aceeași parametrii de izolare fonică, protecție termică și foc) comparativ cu clădirile ce au închiderile cu pereți tradiționali din zidărie.

Rezistență ridicată la cutremur, datorită greutăţii sale reduse, sistemul de perete exterior Knauf AQUAPANEL® este ideal pentru zonele cu activitate seismică. Încărcările permanente sunt mai mici datorită folosirii pereților exteriori Knauf AQUAPANEL®, deci implicit și fundațiile vor fi construite ca atare.

Sistemul de pereți exteriori Knauf AQUAPANEL®, datorită plăcilor de ciment AQUAPANEL® pentru exterior și a stratului de vată minerală dintre profilele metalice, conferă un nivel de termoizolație termică și fonică net superioară sistemelor tradiționale.

Sunteți în căutarea de inspirație? Vizitați referințele noastre.