Despre Aquapanel

Knauf AQUAPANEL

 

Ca furnizor de înaltă clasă al plăcilor de ciment, Knauf AQUAPANEL este dedicată dezvoltării materialelor de construcţie inovatoare. Compania oferă o tehnologie unică de plăci de ciment, conformă cu legislatia europeana de construcție, pentru arhitecți, constructori și distribuitori.

Sistemul oferă posibilități de construcții noi, precum și avantaje tehnice și logistice. Sistemele sunt rapide și ușor de instalat. Plăcile de ciment AQUAPANEL sunt folosite pentru aplicaţii de interior, exterior şi pardoseală în toată lumea. Caracteristicile inovatoare ale placilor de ciment AQUAPANEL, determina alegerea acestor placi, de catre profesionistii in construcți.

Knauf AQUAPANEL are sediul central in Dortmund, Germania. Compania oferă servicii complete și consultanță prin intermediul partenerilor săi locali din toata Europa. Centrul International de Pregatire  din Dortmund permite partenerilor Knauf – precum și clienților săi – să beneficieze de toate avantajele produselor și sistemelor Knauf AQUAPANEL, prin prezentări teoretice și activități practice și demonstrații.

Din Mai 2011, Knauf AQUAPANEL coordoneaza Centrul de Competență “Knauf Dry Exterior Wall” care reunește expertizele Knauf si studiile de caz. Centru de Competență oferă răspunsuri și suport pentru orice problemă referitoare la sistemele uscate de pereti exteriori Knauf, în mai mult de 60 de țări din întreaga lume.

 

Grupul Knauf

 

Înființata în 1932, Knauf este o afacere de familie care acționează la nivel internațional. Principala activitate este producția de materiale de construcții și sisteme de construcții.

În ciuda dimensiunii sale, Knauf este o firmă tipică de familie care promoveaza o cultură organizatorică din ce în ce mai rar întâlnită în prezent. Dar această cultură i-a asigurat succesul de care se bucură astazi. Libertatea decizională, curajul de a pune în practică idei noi, inovațiile și investițiile, valori susținute de toți angajații Knauf, sunt elemente definitorii care au facut din Grupul Knauf un jucător important pe piața materialelor de construcții.

Grupul Knauf este astăzi una dintre cele mai importante companii din industria materialelor de construcții: 150 fabrici, 25.000 de angajați, în 40 tari.

Inițial un producător de materiale de gips convenționale, Knauf oferă acum sisteme și soluții complete pentru clădiri din întreaga lume.